Ağrı Haber
HV
28 MART Perşembe 19:47

Arı Parazitleri ve Hastalıkları İle İlgili Seminer Düzenlendi.

​Artvin Çoruh Üniversitesi Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile birlikte Artvin İli Ari Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen Prof. Dr. Aslı ÖZKIRIM tarafından sunumu yapılan Arı Parazitleri Ve Hastalıkları ile ilgili seminere İl Müdürümüz Neşat ULUTAŞ, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiricileri Şube Müdürü Volkan İSKENDER, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Hasan ÖZÇELİK ve arıcılarımız katıldı.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 23-12-2022 16:30   Güncelleme : 23-12-2022 16:30
Arı Parazitleri ve Hastalıkları İle İlgili Seminer Düzenlendi.

Seminer açılışında konuşan İl Müdürümüz Neşat ULUTAŞ “Bölge arıcılığının önemine değinerek Kafkas Arı Irkının hakkında korunması, geliştirilmesi ve bununla birlikte Bakanlığımızca yapılan desteklemeler ve projeler” ilgili kısa bilgi vererek başta Prof. Dr. Aslı ÖZKIRIM Hocamız olmak üzere semineri düzenleyenlere teşekkür etti. Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürümüz Hasan ÖZÇELİK “Arıcılara yönelik ekonomik yatırımlarla” ilgili bilgi verdi, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiricileri Şube Müdürü Volkan İSKENDER “İlimizde görülen Arı Hastalıkları, kaçak arıcılık ve diğer arıcılık konuları” ilgili konuşma yaptı.

Seminerin devamında Prof. Dr. Aslı ÖZKIRIM hocamız tarafından ” Ana Arı, Hastalıklar, Doğal Seçim, Bakım ve Beslenme, Koloni Yönetimi, Yer Seçimi gibi” konu başlıklarında arıcılarımız bilgilendirildi. 

AdminAdmin

YORUMLAR