Ağrı Haber
HV
28 MART Perşembe 23:12

KAYÜ Rektörü'nden 'Zafer' mesajı

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 30-08-2022 09:15   Güncelleme : 30-08-2022 09:15
KAYÜ Rektörü'nden 'Zafer' mesajı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Rektör Karamustafa’nın mesajı şöyle, “Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış olan Türk Milleti, tarihin her döneminde çeşitli entrikalarla ve saldırılarla yıpratılmaya, zayıflatılmaya ve yok edilmeye çalışılsa da, her zaman daha da güçlü bir şekilde düşmanlara gereken dersi vermiştir.

Kurtuluş Savaşında yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeği ile omuz omuza veren Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde topyekûn mücadele ile nice kahramanlıklar, nice destanlar yazmış ve Anadolu topraklarını işgalcilerden temizleyerek, hür ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temellerini atmıştır.

30 Ağustos, tarihi şan, şeref ve kahramanlıkla dolu Türk Milletinin en büyük zaferlerinden biridir. Bu kutlu zaferin 100. yılında vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

AdminAdmin

YORUMLAR