Ağrı Haber
HV
28 MART Perşembe 20:08

Metin Şentürk Ağrı’da Gençlerle Bir Araya Geldi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi yerleşkesindeki Osmanlı Salonlarında düzenlenen “Genç Bakış Açısı” programına katılan Şentürk öğrencilere türkü söyledi.

YEREL
Giriş Tarihi : 18-11-2022 16:49   Güncelleme : 18-11-2022 16:49
Metin Şentürk Ağrı’da Gençlerle Bir Araya Geldi

 Ünlü ses sanatçı Metin Şentürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün (KYK) organizasyonunda Ağrı’da üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi yerleşkesindeki Osmanlı Salonlarında düzenlenen “Genç Bakış Açısı” programına katılan Şentürk öğrencilere türkü söyledi, Metin Şentürk sorularını yanıtladığı üniversitelilere zaman zaman nasihatlerde bulunarak, hayat öyküsünü anlattı.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, yapmış olduğu açıklamada;  Her zaman gençlerimizin yanındayız. Bakanlığımız kurulduğu günden bu yana gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Bugünde bakanlığımızca düzenlenen bu güzel etkinlikte gençlerimiz ile bir araya geldik. Amacımız gençlerimize eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak. Gençlerimize yönelik kültür, Sosyal ve sportif faaliyetlerimiz devam edecektir. Program sonunda İl Müdürü Din, sanatçı Metin Şentürk’e teşekkür ederek çiçek ve İshak Paşa Sarayı maketi takdim etti.

AdminAdmin

YORUMLAR