Ağrı Haber
HV
29 MART Cuma 01:35

Sakaryalı karateciler gururlandırdı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Karate Sporcuları, Balıkesir’de gerçekleştirilen Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda çeşitli kategorilerde dereceler elde etti.

SPOR
Giriş Tarihi : 05-09-2022 17:42   Güncelleme : 05-09-2022 17:42
Sakaryalı karateciler gururlandırdı

SAKARYA (İGFA Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karate sporcuları, Balıkesir’de düzenlenen Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda ter döktü.

Nefes kesen müsabakalarda madalya mücadelesi veren sporcularımızdan Tuba Ulukan U21 50 kg’da üçüncü oldu. Erkeklerde ise Umut Demirci U21 75 kg’da üçüncü, Emirhan Uygun Genç 61 kg’da üçüncülük elde etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı sporcularını kutlayarak şu ifadelere yer verdi; “Balıkesir’de düzenlenen Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerle bizleri gururlandıran sporcularımızı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sporcularımızın genç yaşta elde ettiği bu önemli başarılar, arkadan gelecek nesillere örnek olması açısından oldukça önemlidir. Ümit ediyoruz ki kulübümüz sadece karate değil, sporun bir çok alanında başarılı sporcular yetiştirmeye devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin

YORUMLAR